Welkom!

Ik ben Aurélie, jouw veelzijdige Virtual Assistant! Mijn passie? Ondernemers helpen met structuren, plannen en werkzaamheden uit handen nemen. Dit allemaal informeel en mensgericht!

Ik werk online en op afstand. Of het nu gaat om bijvoorbeeld agendabeheer, planning, administratie, ik ben er om de rompslomp weg te nemen, zodat jij kunt schitteren in wat jij doet!

Hoe klinkt dit?


Herkenbaar...?

Je mailbox loopt over, gemiste oproepen van klanten die een afspraak willen plannen, het to-do lijstje wat steeds langer wordt of je hebt zoveel plannen maar door je terugkerende werkzaamheden kom je hier niet aan toe. Dit is het moment om te gaan samenwerken met mij als VA! Dus, ben jij toe aan meer structuur & overzicht binnen je bedrijf? Zoek jij een gelijkwaardige samenwerking waarbij je graag de touwtjes uit handen wilt geven? En hou jij van snel schakelen en op zijn tijd een gezellig praatje? Dan leer ik jou graag kennen om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken! Ik ben bereikbaar via info@va-aurelie.nl  of stuur mij een whatsapp Ik reageer binnen één werkdag!