Van overleven naar leven!

Gezondheid is voor mij belangrijk, zeker na een aantal jaren niet lekker in mijn vel te zitten. Toen 'Happy Juice' op mijn pad kwam twijfelde ik geen moment om BrandPartner te worden zodat ik anderen ook kan helpen met meer rust in het lijf te krijgen. Na inmiddels 3 maanden gebruik van Happy Juice ervaar ik meer rust in mijn lijf, beter inslapen, plattere buik & betere concentratie. Naast mijn werk als VA waarbij ik mij o.a. richt op de gezondheidsbranche, deel ik dus maar al te graag over dit 'roze drankje'. 

Kijk jij ook uit naar meer energie, minder spanning en een beter humeur? Lees dan verder!

Herken je dit?

- Slecht slapen

- Buikvet/opgeblazen buik/darmproblemen

- Moeite met afvallen

- Weinig energie

- Moeilijk kunnen concentreren

- Slecht humeur

- Snel overprikkeld

- Cravings

- Hoofdpijn

- PMS

- Hormonale klachten

 

We denken vaak dat onze hersenen verantwoordelijk zijn voor hoe wij ons voelen. Wat als het niet alleen maar in je hoofd zit maar in je buik? Je darmen spelen een grote rol in hoe jij je voelt. De juiste connectie tussen je brein en darmen is heel belangrijk voor rust in je hoofd, een ontspannen lijf, meer energie en daardoor een beter humeur. 'Happy Juice' helpt jou hierbij!

De hersen-darm as

Onze darmen worden ook wel ons 2e brein genoemd en hebben een verbinding met onze hersenen. Het brein heeft invloed op de darmen en onze darmen op ons humeur, denkvermogen en geestelijke gesteldheid. 

Het hebben van een gezonde darmflora is belangrijk. Ze doen namelijk veel meer dan alleen je eten verteren. Wanneer je onjuiste bacteriën in je lichaam hebt, heeft dit invloed op je fysieke en mentale gesteldheid  Dit is tevens door wetenschappers onderzocht. 

Wat is 'Happy Juice'

Happy Juice is een combinatie van 3 producten die gericht zijn op het verhogen van de serotonine- en dopaminelevels in de darmen om de verbinding tussen de darm-hersenas te bevorderen. Het ondersteunt de groei en vitaliteit van verschillende vriendelijke darmbacteriën om de productie van de "feel-good" neurotransmitters te verhogen. Je voelt je letterlijk beter naarmate je het consequent blijft drinken!

RESULTATEN VAN KLINISCH ONDERZOEK

• 60% afname in prikkelbaarheidsscores

• 55% afname in angstgevoelens

• 49% vermindering van algemene stress

• 70% toename van goede bacteriën

• 211% toename in positieve stemming

• 105% afname in negatieve stemming

Hoe gebruik je het?

Easy Peasy! Je ontvangt 3 potten in poedervorm welke je elke ochtend mengt met een groot glas water en inneemt op nuchtere maag. Je bouwt het rustig op zodat je darmen kunnen wennen en jij je langzaamaan steeds beter gaat voelen!

Het smaakt naar limonade en elke ochtend een feestje om in te nemen. Ik persoonlijk drink vrijwel alleen water dus kijk erg uit naar elke ochtend dit lekkere, roze drankje!

Wat zit er in deze 3 potjes?

 • MENTABIOTICS: De darm-hersen-as verbeteren om het mentale welzijn te optimaliseren. Een combinatie van unieke probioticastammen, prebiotica en fytobiotica die het microbioom in evenwicht helpt brengen. Bevat oa Magnesium, L-Glutamine, L-Theanine, polyfenolen en 3 bacteriestammen.

 

 • EDGE: Verbetert de stemming, motivatie, fertiliteit en stofwisseling met een volledig natuurlijke samenstelling die de regeneratie van neuronen ondersteunt, helpt bij de concentratie en bestrijdt mentale vermoeidheid. Bevat oa: vitamine B5, mangoblad extract. lychee poeder en palmfruit extract.

 

 • ENERGY+: Zuivere energie, mentaal uithoudingsvermogen & motivatieboost zonder kriebels of crashgevoelens. Ondersteunend voor de huid, botten, tanden en het immuunsysteem. Bevat oa: vitamine C, L-Glycine en ketonen.
 • NON-GMO
 • Plantaardig
 • Glutenvrij
 • Zuivelvrij
 • Sojavrij
 • Biologisch
 • Geen conserveringsmiddelen
 • Geen kunstmatige kleur/smaakstoffen
 • Geen kunstmatige zoetstoffen
 • Smaken afkomstig van hele vruchten, specerijen, kruiden, vanillebonen, kurkuma, cacao enz

Yes, ik wil dit ervaren en mij energieker voelen!

De eerste reactie is vaak 'het is wel erg prijzig'. Klopt, dat ontken ik niet! Maar wat is jouw gezondheid jouw waard? Daarnaast doe je de eerste keer 2 tot 3 maanden met de Happy Juice dus dan vallen de kosten omgerekend per maand mee. Mocht je supplementen slikken, ga eens na wat 1 potje kost en hoe lang je daarmee doet. 

Je kunt het pas beoordelen als je het ervaart, net als ik. Dus wil jij het wel proberen? Bestel dan via deze link: HAPPY JUICE, YES PLEASE! 

 

FAQ

Hoe lang doe je met één bestelling?

De eerste keer bouw je het gebruik op. Je begint met 1/4 schepje op ongeveer 400-500ml water. Na een week kun je verhogen naar 1/2 schepje en na 3 weken een heel schepje. Het kan zijn dat je het bij een 1/2 schepje houdt bijvoorbeeld, doe dit op gevoel. De eerste keer doe je er dan ook 2 tot 3 maanden mee. Daarna één maand

Hoe lang duurt het voordat je iets merkt?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Je lichaam gaat door verschillende fases heen. Het kan dat je na een paar dagen al meer energie gaat ervaren. Het kan ook dat het wat langer duurt voor je iets opmerkt. Soms merk het je het niet eens dat je ineens geen zere buik meer hebt. 

Hoe lang moet ik 'Happy Juice' gebruiken

Het is de bedoeling dat je je darmen gaat herstellen waardoor ze daarna weer beter functioneren. Na een periode van gebruik kan je ermee stoppen. Maar ik vertel je nu al dat het zo lekker is en zoveel gezondheidsvoordelen dat je niet meer wilt stoppen!