Wie is Aurélie?

Ik ben 34 jaar geleden geboren en getogen in het Groene Hart. Na een kort uitstapje in het Westland ben ik hier weer teruggekeerd en woon er momenteel met veel plezier, samen met mijn vriend en twee konijnen.

Tijdens de MBO opleiding Toerisme heb ik bij verschillende reisaanbieders stage gelopen en gewerkt. Hier is mijn passie voor reizen ontstaan en heb ik veel mooie reizen mogen maken naar o.a. Cuba, Curaçao, Mexico, Zuid-Afrika en Bali. Na deze opleiding heb ik tevens mijn propedeuse behaald voor HBO Sociaal Juridische Dienstverlening.

Wie is Aurélie?

* klantgericht * zelfstandig * kritisch * samenwerken * gestructureerd * plannen * flexibel * praktisch * empathisch * 

Vanwege de economische crisis toentertijd heb ik de reisbranche helaas gedag moeten zeggen vanwege de terugloop in werk. Ik vond een tijdelijke baan op de administratie bij een grote speler in de transportsector. Deze tijdelijke baan werd een dienstverband van ruim 6 jaar, waarin ik de laatste jaren werkzaam was als Adviseur Binnendienst op de BBL-afdeling. In deze functie regelde ik alles omtrent de plaatsing van de leerling bij een leerwerkbedrijf. 

Een hele leuke baan waar ik veel plezier uithaalde, maar....

Helaas kreeg ik te maken met slaapproblemen welke ervoor zorgde dat ik niet meer kon functioneren zoals ik gewend was. Na een langdurige re-integratie ben ik gestopt bij mijn werkgever, waarna ik terecht kwam in een proces van zelfontwikkeling en heling; Wie ben ik? Wat wil ik? Waar word ik gelukkig van? Ik heb een holistische kijk en vind het fascinerend hoe ons lichaam in elkaar zit en welke emoties onder bepaalde klachten zit!

Een hele zware periode, maar gelukkig kan ik zeggen dat het steeds beter gaat. Gedurende deze tijd benauwde mij het idee om weer meerdere dagen voor een werkgever te werken en raakte ik gewend aan de vrijheid en flexibiliteit. Ik geloof niet in toeval en toen 'Virtual Assistant' op meerdere manieren voorbij kwam, voelde ik een 'ja'! Dit wil ik, dit kan ik en dit ga ik doen!

Alle vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld kan ik kwijt in dit beroep. Welke vaardigheden dit zijn, kun je terugvinden bij mijn aanbod.

Ondertussen doe ik heel dankbaar werk als mantelzorgondersteuner bij thuiswonende, dementerende ouderen.

Ik kijk ernaar uit om met jou een samenwerking aan te gaan! 

 

Liefs,

Aurélie