Werkwijze

Leuk dat je overweegt om met mij samen te werken! Het verloop van een samenwerking ziet er als volgt uit: 

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek om de hulpvraag te bespreken en wat ik voor jou kan betekenen. We nemen de werkzaamheden door en maken een inschatting hoeveel uur dit in beslag neemt. Ik ben inzetbaar voor een structurele samenwerking maar ook voor een eenmalige opdracht of op projectbasis

Na dit gesprek stuur ik je binnen één week een offerte. Hierin staan de besproken werkzaamheden, aantal uur en het tarief. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je dit naar mij terugkoppelen.

Als je akkoord bent dan verstuur ik een opdrachtovereenkomst welke door ons allebei digitaal ondertekend wordt

Onze samenwerking start met een kick-off gesprek. In dit gesprek nemen wij alles door over jouw bedrijf en de werkzaamheden. Ook krijg ik toegang tot de benodigde systemen. Tevens plannen wij een evaluatie voor over 2 weken. Tussentijds hebben wij contact en denk ik mee over eventuele verbeterpunten. Langzaamaan ervaar jij meer rust en overzicht.

In de evaluatie bespreken wij hoe het gaat vanuit beide kanten. Verloopt alles goed? Wat kan er anders? Of is wellicht de hulpvraag veranderd en dienen de uren daarop aangepast te worden?

'Ik hecht waarde aan een gelijkwaardige samenwerking waarbij ik hou van een gezellige, informele maar professionele omgang'